8.03.2016

PKK-FETÖ ittifakı : Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan A Haber mikrofonlarına gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Paralel bürokratların terör örgütü PKK'nın cephane yığınağına göz yumduğunu açıklayan Arslan, verdiği röportajla PKK-Paralel Yapı arasındaki ittifakı tüm Türkiye'ye deşifre etti ….



Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, Paralel Yapı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Paralel Yapı'nın bir terör örgütü olduğunu belirten Arslan, "Paralel ve PKK'nın taktikleri aynı" dedi.
İşte o çarpıcı açıklamalardan satır başları:
- Paralel yapı bir terör örgütüdür. Paralel emniyet müdürleri, PKK'nın şehirleri cephaneliğe çevirmesine göz yumdu.
- Asker ve polisimiz sivil kayıp yaşanmasın diye kendini feda ediyor.
- Paralel Yapı ve PKK'nın taktikleri aynı. Paralel Yapı, devlet sistemini ele geçirmeye çalıştı.
- Paralel Yapı tehlikesini ilk başta fark edemedik.
- Paralel örgüt teşkilatta terfi ettirmem için liste gönderdi, karşı çıktım.
- Paralel Yapı sınavlarda torpil yapılması için liste verdi, onaylamadım hedef oldum.
- Paralel Yapı'nın istediklerini yapmayınca beni uyuşturucu kaçakçısı yaptılar.
- 17-25 Aralık darbe girişimi başarılı olsaydı şimdi hepimiz cezaevindeydik.
- Bize kurulan kumpaslarla Emniyet'e göz dağı verildi.
- Paralel örgüt hala şantajla bazı siyasetçi ve gazetecileri kullanıyor.
- Ordumuz, deniz kuvvetlerimiz mahvedildi. Paralel Yapı, ASELSAN'daki mühendislerimizi bile harcadı.


Gizli tanık, PKK-FETÖ işbirliğini deşifre etti

Gülen örgütü imamı, gizli tanık oldu ve PKK-Paralel Yapı işbirliğini anlattı: Yurtdışına kaçan örgüt kurmayları Mustafa Özcan ve Şerif Ali Tekalan, Avrupa'da PKK'lılarla toplantı yapıyor.




Paralel Yapı'nın, yurtdışına kaçan üst düzey yöneticilerinin Avrupa'da PKK yöneticileri ile düzenli olarak görüştükleri ortaya çıktı. Gizli tanık olan imam, kirli ittifakı deşifre etti. Paralel Yapı'da ana mütevelli heyetine kadar yükselmiş önemli bir imam, geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurarak itirafçı oldu. Gizli tanık yapılan imam, FETÖ'nün PKK ile işbirliğine dair önemli bilgiler verdi. Yurtdışına kaçan, örgütün kurmay isimleri Mustafa Özcan ve Şerif Ali Tekalan'ın Avrupa'da PKK yöneticileri ile düzenli toplantılar yaptıklarını, bu toplantılara şahit olduğunu, hatta katıldığını belirtti. 
KITA İMAMLARI DA KATILIYOR 
FETÖ'nün yurtdışına çıkan kurmay isimlerinin, eli kanlı örgüt PKK ile yurtdışında zirve yaptığı ortaya çıktı. 2012'de çözüm süreci çerçevesinde PKK ile görüştüğü için MİT müsteşarını tutuklatmak isteyen Paralel Yapı'da ana mütevelli heyetine kadar yükselmiş önemli bir imam, geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurarak itirafçı oldu. Gizli tanık yapılan imam, yapıda uzun yıllar gerek yurt içi gerekse de yurtdışında hizmet verdiğini ifade etti. Başarılı çalışmaları sebebiyle ana mütevelliye kadar yükseltildiğini kaydeden imam, son dönem ortaya çıkan manzaradan rahatsız olarak bildiklerini savcılığa anlatmaya karar verdiğini kaydetti. FETÖ'nün PKK ile işbirliğine dair önemli anlatımlar yapan imam, yurtdışına kaçan Mustafa Özcan ve Şerif Ali Tekalan'ın Avrupa'da PKK yöneticileri ile düzenli toplantılar yaptıklarını iddia etti. Bu toplantılara şahit olduğunu da belirten gizli tanık, görüşmelere Özcan ve Tekalan'ın yanı sıra ülke ve kıta imamlarının da katıldığını anlattı. Farklı yer ve zamanlarda yapılan toplantılarda HDP ile ilişkiler ve Kürt halkı üzerine çeşitli hesaplar yapıldığını kaydetti. 
ASKERDE UYUYAN HÜCRELER…
Gizli tanık imam, tabanın ise asker içerisinde uyuyan hücreleri olduğu, zamanı gelince bu hücrenin harekete geçeceği şeklinde motive edildiğini anlattı. Gizli tanık, ülke imamları toplantısında şunların söylendiğini iddia etti: "Hiç ümitsizliğe düşmeyin. Asker içinde uyuyan hücremiz var. Zaman ve yeri geldiğinde onlar harekete geçecekler. Kendilerini en güçlü hissettikleri anda yıkılacaklar. Ancak bu en son çare olarak kullanılacak. Ümitsizliğe kapılmayın, bu durumu askeriyedeki mensupları deşifre etmeden mensuplarımıza yayın."
  (Sabah - Nazif Karaman)


Bölücü terör örgütünün içindeki Türk istihbaratçıların isimlerini PKK’lı yöneticilere veren FETÖ, dehşete düşüren bir ihanete imza attı.

Nerden Nereye... Dün ; Musafa Kemalin Askerleriydiler, Bugün ; PKK ve DHKP-C'nin sesi, Aponun askerleri oldular. Allah sonumuzu hayreylesin.


İçişleri Bakanlığı’nın, elebaşları Fetullah Gülen ile Murat Karayılan’ı,4 milyon TL ödülle aradığı FETÖ ve PKK’nın kirli ittifakı bir kez daha belgelendi.
ÜÇ KEZ BULUŞTULAR
FETÖ ve PKK yöneticilerinin 2014’te üç kez gizlice görüşüp, Türkiye’ye karşı birlikte hareket etme kararı aldıkları ortaya çıktı. İlki, Irak Metina, ikinci ve üçüncüsü ise Rel Karargâhı’nda yapılan ihanet zirvesine; PKK adına Murat Karayılan ve Fehman Hüseyin, FETÖ adına ise Kuzey Irak İmamı Talip Büyük ile medya-eğitim imamları Cemal Bulut ve Doğan Ertuğrul’un katıldığı tespit edildi. Devletin kılcal damarlarına sızan FETÖ’nün görüşmelerde, Emniyet ve MİT’in PKK içindeki yardımcı istihbarat elemanlarının isimlerini ve fotoğraflarını, telefon görüşmelerinin ses kayıtları ve haber raporlarıyla birlikte terör örgütünün yöneticilerine verdiği belirlendi. Sızdırılan bu bilgiler doğrultusunda da, istihbarat elemanları PKK-KCK tarafından infaz edildi.
ÖRGÜTE YARDIM
FETÖ’nün 50 kişinin hayatını kaybettiği Kobani eylemlerinden sonra PKK’ya 25 milyon dolar yardımda bulunduğu belirlendi. İki terör örgütünün Avrupa yöneticilerinin Almanya’nın başkenti Berlin’de buluştuğu da saptandı.
GİZLİ BELGELER 
İhanet bununla da sınırlı kalmadı. Devlette etkin olduğu dönemde pek çok kozmik bilgi ve belgeye ulaşan FETÖ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, MİT ve cumhurbaşkanlığı danışmanlarının PKK’ya yönelik stratejilerini içeren belgeleri de servis etti. PKK’nın özel şifreli haberleşme metotlarının, istihbarat birimlerince nasıl deşifre edildiğine ilişkin belgeler de terör örgütüne sunuldu.

PKK'dan FETÖ'ye: Sizi kurtaracağız

Fetullahçı Terör Örgütü de HDP gibi sırtını PKK'nın Suriye kolu olan PYD'ye yasladı. Gülen'in dergisi Aksiyon, Kobani'ye giderek PYD'li teröristlerle görüştü. PYD'li teröristler FETÖ'cülere 'bahar gelince Türkiye'ye saldıracağız, sizi de kurtaracağız" mesajı verdi.

FETÖ elebaşı Gülen, düzenlenen operasyonlarla büyük darbe aldı. Mali kaynaklara düzenlenen operasyon, örgütte dağılma sürecini başlattı. FETÖ’cüler arasında hızla yayılan endişenin önüne geçmek isteyen elebaşı Gülen, haftalık yayınladığı videolarla “Yakında güzel günler gelecek” mesajları vererek, örgüt üyelerinin motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştı.

KARARGAHLARI DOLAŞTI

Moral çöküntüsünün önüne geçmek için Aksiyon dergisi düğmeye bastı. Türkiye sınırını aşarak PYD mevzilerine giden dergi muhabiri, teröristler tarafından ağırlandı. Sivil halkı katleden, Şam rejimiyle işbirliği yapan teröristlerin mevzilerini tek tek dolaşan muhabir, bir de röportaj yaptı. Dergide yayımlanan o röportajda, skandal ifadeler yer aldı.

BİR KAÇ AY SABREDİN

PYD’nin sözde komutanının, Türkiye’yi tehdit eden sözleri ve Güneydoğu’da hendek kazıp mahalleleri savaş alanına çeviren teröristlere kış şartları nedeniyle yardıma gelemedikleri ifadeleri sansürsüz şekilde yer aldı. Baharda Türkiye’ye geçeceklerini söyleyen PYD’li terörist, Rojava’daki deneyimlerine de vurgu yaptı, “Birkaç ay daha sabredin” mesajı gönderdi. Terör örgütü PYD’nin propagandasını yapan FETÖ’cüler de PYD'li teröristlerin PKK'ya yardım edeceği haberiyle umutlandı.

SEÇİMLERDE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞLARDI

FETÖ’nün PKK ile birlikte hareket ettiği daha önce defalarca gündeme gelmişti. Özellikle Güneydoğu’da beraber hareket eden örgüt, HDP’nin barajı aşması için de ittifak yapmıştı.

İKİSİNİN DE DİLİ AYNI

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde FETÖ’nün üst düzey ‘abi’ ve ‘ablaları’ örgüt üylerine “HDP’ye oy atın çağrısı yaparken”, PKK’nın sözde komutanlarından Duran Kalkan ve Murat Karayılan bölgede yaşayan vatandaşın mutlaka HDP’ye oy atması gerektiğini aksi taktirde sonuçlarının ağır olacağını söyleyerek açıkça tehditler savurmuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder